HIEP HIEP!

Ze wil niet naar schoolfeesten omdat daar allemaal stinkende mensen zijn. Ze houdt ervan om mijn haar in staartjes te doen om mij daarna uit te lachen. Ze vindt het hilarisch om haar wenkbrauwen tot een naaktslak om te toveren. Ze loopt het liefst half naakt door het huis. Ze deinst er niet voor terug om volledig naakt mijn slaapkamer binnen te komen om te laten zien welke veranderingen er nu weer plaats hebben gevonden aan haar lijf. Ze wil het liefst nog elke avond bij mij slapen, zodat we ’s ochtends lekker lang kunnen knuffelen. Ze houdt ervan om patat op bed te eten en daarna televisie te kijken. Ze jat de onderbroeken van haar zus, omdat ze geen zin heeft om een eigen onderbroek te zoeken in haar ontplofte kledingkast. Ze lacht keihard om haar eigen grappen. Ze slaapt het liefst in een slaapkamer waar het zo ongeveer rond het vriespunt is. Ze heeft binnen één minuut de badkamer omgetoverd tot de Gazastrook. Ze eet het liefste bitterballen. Ze trekt zich er niet zoveel van aan wat anderen van haar vinden. Ze vindt jongens IEUW. Ze vindt het heel normaal om te vragen of de liefste en ik een keer kunnen tongzoenen waar zij bij is, zodat ze weet hoe het moet voor het geval ze toch een keer een jongen leuk vindt.

Ze is een beetje gekkelijk mijn terrorist. Gekkelijk, maar oh zo leuk. En vandaag is ze dertien geworden. DERTIEN!

Lieve gekkelijke terrorist van me, gefeliciteerd met je verjaardag! Don’t you ever change!

Advertenties

LOSLATEN #7529

Nou, daar ging ze hoor. Terwijl de draak en ik een beetje stonden te emomutsen, stond de terrorist vol ongeduld te wachten tot ze weg kon. Na vijf meter bedacht ze dat haar telefoon nog binnen lag, maar toen die gepakt was kon ze echt weg. Op naar het volgende avontuur!

CAMPINGLIFE DAY 3

De terrorist had in het ieniemini tentje van de liefste geslapen en werd huilend wakker omdat ze zo’n pijn in haar nek en schouder had. Na een hete douche ging het wel weer redelijk, dus we trokken een plan voor de dag. Omdat het een regenachtige dag zou worden, besloten we naar Keulen te rijden en daar naar het chocolademuseum te gaan. Ja ja, dat bestaat ook. Een soort educatieve chocoladehemel zeg maar. Daarna shopten we een rondje in de DM, een heule grote drogisterij. Met prijzen waardoor je serieus gaat twijfelen of je niet gewoon 1 of 2 keer per jaar naar Duitsland moet rijden om in te slaan. We dronken en aten wat op een terras en gingen toen op camping aan. Het was wederom een heerlijke dag!

Oh, en die regen? Die kwam ’s avonds pas. In Keulen was het gewoon reteheet en zonnig. ’s Avonds brak de hel los, maar wij zaten hoog en droog op de veranda en hoefden alleen maar door de plassen te plonsen als we naar de wc moesten. 

Ik ♡ Keulen