LOSLATEN #7529

Nou, daar ging ze hoor. Terwijl de draak en ik een beetje stonden te emomutsen, stond de terrorist vol ongeduld te wachten tot ze weg kon. Na vijf meter bedacht ze dat haar telefoon nog binnen lag, maar toen die gepakt was kon ze echt weg. Op naar het volgende avontuur!

Advertenties

CAMPINGLIFE DAY 3

De terrorist had in het ieniemini tentje van de liefste geslapen en werd huilend wakker omdat ze zo’n pijn in haar nek en schouder had. Na een hete douche ging het wel weer redelijk, dus we trokken een plan voor de dag. Omdat het een regenachtige dag zou worden, besloten we naar Keulen te rijden en daar naar het chocolademuseum te gaan. Ja ja, dat bestaat ook. Een soort educatieve chocoladehemel zeg maar. Daarna shopten we een rondje in de DM, een heule grote drogisterij. Met prijzen waardoor je serieus gaat twijfelen of je niet gewoon 1 of 2 keer per jaar naar Duitsland moet rijden om in te slaan. We dronken en aten wat op een terras en gingen toen op camping aan. Het was wederom een heerlijke dag!

Oh, en die regen? Die kwam ’s avonds pas. In Keulen was het gewoon reteheet en zonnig. ’s Avonds brak de hel los, maar wij zaten hoog en droog op de veranda en hoefden alleen maar door de plassen te plonsen als we naar de wc moesten. 

Ik ♡ Keulen

CAMPINGLIFE DAY 2

Het zou reteheet worden, dus togen we richting Heel om te zwemmen in een meer. We lagen uren op een kleedje, zochten verkoeling in het water, aten ijsjes en dronken wat op een terras. ’s Avonds staken we de barbecue weer aan en zaten uren bij het kampvuur. Het was weer een fijne dag.

Ik ♡ fijne dagen.